Në kuadër të muajit të pyllëzimeve dhe në vigjilje të “Vitit shqiptar të pyjeve” 2024, bashkia Roskovec nisi punën për mbjelljen e 360 fidanëve 2 vjecarë ekualipt në ekonominë pyjore “Seman II”, ngastra nr.6, në vendin e quajtur kodra e rezervuarit të Kurjanit

Në kuadër të muajit të pyllëzimeve dhe në vigjilje të “Vitit shqiptar të pyjeve” 2024, bashkia Roskovec nisi punën për mbjelljen e 360 fidanëve 2 vjecarë ekualipt në ekonominë pyjore “Seman II”, ngastra nr.6, në vendin e quajtur kodra e rezervuarit të Kurjanit.
Të pranishëm ishin Kryetari,Bashkia Roskovec, znj. Majlinda Bufi, dhe përfaqësues të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve.
Rikthehemi tek ky objekt ku në vitin 2018 u mbollën 13250 fidanë akacie në një sipërfaqe prej 5.3 hektarëve, dhe sot jemi të kënaqur për rezultatin e arritur.
Me punë dhe përkujdesje të vazhdueshme arrihen rezultatet e dëshiruara.

 

 

NOTIFICATIONS