+ 1000 filiza të reja pishe që i mbollëm bashkë me të rinjtë dhe vogëlushët e Vlorës

1000 filiza të reja pishe që i mbollëm bashkë me të rinjtë dhe vogëlushët e Vlorës, një ogur i mirë për të shpallur Vitin e Pyjeve —2024

 

NJOFTIME