21 Mars “Dita Ndërkombëtare e Pyjeve” e gjen sektorin e pyjeve me angazhimin dhe gjithëpërfshirjen e aktorëve, donatorëve dhe shoqërisë civile në aksione pyllëzimi, për të përmbyllur me sukses fushatën e pyllëzimeve, në kuadër të vitit të pyjeve

FotoALBUM me momente të mbjelljeve të mbi 40 mijë fidanëve të rinj në Voskopojë, në ditën “Ndërkombëtare të Pyjeve” për të rehabilituar një zonë të dëmtuar nga zjarret vite më parë, si një ndër shumë aksionet e ndërmarra në vitin 2024 “Viti Shqiptar i Pyjeve”

 

 

 

NJOFTIME