Agjencia Kombëtare e Pyjeve në kuadër të muajit dhjetor, muajit të pyjeve në bashkëpunim me Bashkia Belsh

Agjencia Kombëtare e Pyjeve në kuadër të muajit dhjetor, muajit të pyjeve në bashkëpunim me Bashkia Belsh-Faqja ZyrtareFederata Kombetare e Pyjeve dhe Kullotave Komunale dhe Fakulteti i Shkencave Pyjore realizoi mbjelljen e 7️⃣0️⃣0️⃣🌲fidanave pyjorë, dhuratë nga Agjencia Kombetare e Pyjeve të llojit Ilqe dhe pishë në territorin e bashkisë Belsh👌
👉Aktivitetit ju bashkua dhe një grup specialistësh pyjesh tashmë në pension duke ndarë me të pranishmit eksperiencën e tyre shumëvjeçare ne prag dhe të 1️⃣0️⃣0️⃣ vjetorit të sherbimit pyjor!

🌲“Një pemë për vete dhe brezat e ardhshëm”🌳

 

NJOFTIME