Agjencia Kombëtare e Pyjeve dhuron 650 fidana në kuadër të muajit të pyllëzimeve në Bashkinë Vau i Dejës

Në kuadër të muajit dhjetor, muajt e pyjeve në bashkëpunim me Bashkinë e Vaut të, nxënësit e shkollave të mesme të bashkuar “ Dom Luçiano Agustini” realizuan mbjelljen e 650 fidanave pyjorë, nga Agjencia Kombëtare e Pyjeve në territorin e bashkisë Vau i De. Aktiviteti ju bashkua dhe një grup specialist pyjesh nuk është në pension duke u ndalur në eksperiencën e shumë viteve në prag dhe të 100 vjetorit të sherbimit pyjor!

NJOFTIME