Category: Aktivitete

Në bashkinë Dibër, Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve, në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore në klasë dhe në terren mbi rëndësinë e burimeve pyjore dhe kujdesin që duhet të tregojmë “Për pyjet”, në Shkollën e Mesme të Bashkuar ” Dine Hoxha”, Muhurr dhe Gjimnazin “Gjergj Kastrioti”, Kastriot, Peshkopi.

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Inxhinierë të pyjeve të bashkisë Dibër në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore

Lexo më Shumë »

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve, në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore në klasë mbi rëndësinë e burimeve pyjore dhe kujdesin që duhet të tregojmë “Për pyjet”, në Gjimnazin “Said Najdeni”, Peshkopi dhe në Shkollën e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti”, Peshkopi.

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Inxhinierë të pyjeve të bashkisë Dibër në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore

Lexo më Shumë »

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Inxhinierë të pyjeve të bashkisë Shkodër dhe bashkisë Vau Dejës në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore në klasë dhe në terren mbi rëndësinë e burimeve pyjore dhe kujdesin që duhet të tregojmë “Për pyjet”, në Gjimnazin “Jordan Misja”, Shkodër dhe në Shkollën e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda”, Bushat

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Inxhinierë të pyjeve të bashkisë Shkodër dhe bashkisë Vau Dejës në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe

Lexo më Shumë »

Në bashkinë Shkodër dhe në bashkinë Malësi e Madhe, në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore në klasë dhe në terren mbi rëndësinë e burimeve pyjore dhe kujdesin që duhet të tregojmë “Për pyjet”, në Gjimnazin “28 Nëntori”, dhe në Shkollën e Mesme “Oso Kuka”, Shkodër si dhe në Gjimnazin “Sherif Hoxha”, Koplik

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Inxhinierë të pyjeve të bashkisë Shkodër dhe bashkisë Malësi e Madhe, në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit

Lexo më Shumë »

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Inxhinierë të pyjeve të bashkisë Vorë në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore në klasë dhe në terren mbi rëndësinë e burimeve pyjore dhe kujdesin që duhet të tregojmë “Për pyjet”, në Gjimnazin “Isa Boletini”, Vorë, në Gjimnazin “Vajdin Lamaj”, Domje dhe në Gjimnazin “Shaban Sheshori”, Prezë

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Inxhinierë të pyjeve të bashkisë Vorë në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore

Lexo më Shumë »

Sot në 22 Prill, në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, me pjesëmarrjen e z. Artur Kala, Drejtor i Përgjithshëm i AKP, specialistë të Agjencisë përmbyllën takimet me përfaqësues të strukturave përgjegjëse të sektorit të pyjeve të bashkive, në kuadër të shkëmbimit të informacionit, plotësimit periodik të evidencave si baza e të dhënave për të parashikuar, monitoruar dhe vlerësuar gjendjen e pyjeve dhe nivelin e administrimit nga bashkitë

Sot në 22 Prill, në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, me pjesëmarrjen e z. Artur Kala, Drejtor i Përgjithshëm i AKP, specialistë të Agjencisë përmbyllën takimet

Lexo më Shumë »

Në vijim të takimeve që Agjencia Kombëtare e Pyjeve po organizon me përfaqësues të strukturave përgjegjëse të sektorit të pyjeve të bashkive, në kuadër të shkëmbimit të informacionit, plotësimit periodik të evidencave si baza e të dhënave për të parashikuar, monitoruar dhe vlerësuar gjendjen e pyjeve dhe nivelin e administrimit nga bashkitë, u finalizuan në datat 16, 17 dhe 18 prill

Në vijim të takimeve që Agjencia Kombëtare e Pyjeve po organizon me përfaqësues të strukturave përgjegjëse të sektorit të pyjeve të bashkive, në kuadër të

Lexo më Shumë »

Në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Pyjeve nisi sot takimi i parë me përfaqësues të strukturave përgjegjëse të sektorit të pyjeve të bashkive, në kuadër të plotësimit të evidencave tip sipas formateve të dërguara dhe afateve të parashikuara për të monitoruar dhe vlerësuar gjendjen e pyjeve dhe nivelin e administrimit nga bashkitë

Në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Pyjeve nisi sot takimi i parë me përfaqësues të strukturave përgjegjëse të sektorit të pyjeve të bashkive, në kuadër

Lexo më Shumë »