Category: Slider

Në bashkinë Klos në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore mbi rëndësinë e burimeve pyjore dhe kujdesin që duhet të tregojmë “Për pyjet” në Klos, në Gjimnazin “Shaban Çollaku” dhe në Xibër,në shkollën e Mesme të Bashkuar “Xibër”

Specialistë të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Inxhinierë të pyjeve në bashkinë Klos në kuadër të vitit të pyjeve, ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit, zhvilluan orë mësimore

Lexo më Shumë »

Në Vitin Shqiptar të Pyjeve, në 101 vjetorin e Shërbimit Pyjor, Agjencia Kombëtare e Pyjeve uron të gjithë stafin e punonjësve të këtij sektori, inxhinierët dhe teknikët e pyjeve. “Gëzuar Ditën e Shërbimit Pyjor”, duke i falenderuar për kontributin dhe përkushtimin e treguar ndër vite

Në Vitin Shqiptar të Pyjeve, në 101 vjetorin e Shërbimit Pyjor, Agjencia Kombëtare e Pyjeve uron të gjithë stafin e punonjësve të këtij sektori, inxhinierët dhe

Lexo më Shumë »