FOTOAlbumi i prezantimit të kalendarit të aktiviteteve për Vitin e Pyjeve me kryetarët e bashkive

FOTOAlbumi i prezantimit të kalendarit të aktiviteteve për Vitin e Pyjeve me kryetarët e bashkive.
 Përtej programit kombëtar për pyjet, jo si një garë për fidanë, por një ndryshim mentaliteti e ndërgjegjësimi mbi prioritetin që duhet të kenë pyjet për çdo bashki, për t’i trajtuar si pasuri dhe jo si barrë, do të nisim edhe një përvojë të re bashkëpunimi  në nivel vendor duke iu referuar programeve të menaxhimit dhe modeleve më të mira të administrimit të ekonomive pyjore .

 

 

 

NJOFTIME