Në bashkinë Finiq kanë nisur mbjelljet në vazhdim të aktitiviteteve të Vitit të Pyjeve 2024

Në bashkinë Finiq kanë nisur mbjelljet në vazhdim të aktitiviteteve të Vitit të Pyjeve 2024.
Në koordinimin e Agjencisë Kombëtare të Pyjeve, me pjesëmarrjen e Kryetarit të Bashkisë Finiq dhe Drejtorisë së Pyjeve Finiq, vijon pyllëzimi pranë fshatit Komat, vite më parë kjo një sipërfaqe e djegur nga zjarret e tani po pyllëzohet me 7000 fidanë.

 

 

NJOFTIME