Në këtë prag festash të fundvitit, stafi i Agjencisë Kombëtare të Pyjeve ju uron me këtë fotoALBUM të angazhimit dhe të kontributit të saj direkt në mbjelljen e 500 fidanëve pishash mesdhetare në Gërdec Vorë

Në këtë prag festash të fundvitit, stafi i Agjencisë Kombëtare të Pyjeve ju uron me këtë fotoALBUM të angazhimit dhe të kontributit të saj direkt në mbjelljen e 500 fidanëve pishash mesdhetare në Gërdec Vorë.
GËZUAR!
Shumë më tepër punë na presin gjatë vitit 2024 ’VITI SHQIPTAR I PYJEVE’.
Por Ne jemi gati dhe kurdoherë të palodhur për të shtuar dhe përmirësuar pyjet tanë dhe në një kuptim më të gjërë për ti siguruar brezave të ardhshëm një Shqipëri më të gjelbëruar dhe të bukur.
Aktivitetit ju bashkuan edhe Kryetari i bashkisë Vorë Z. Blerim Shera me punonjësit e tij.
“Një fidan për vete dhe brezat e ardhshëm”, për shtimin e sipërfaqeve pyjore.

 

 

NJOFTIME