Në kuadër të muajit të pyllëzimeve dhe në vigjilje të “Vitit Shqiptar të Pyjeve” 2024, njësia e menaxhimit të pyjeve Devoll dhe Agjencia Kombëtare e Pyjeve mbollën 1400 fidanë pishe të zezë dhe hartinë në Ekonominë Pyjore “Përparimaj-Dardhe” , në vendin e quajtur Dëmbravë

Në kuadër të muajit të pyllëzimeve dhe në vigjilje të “Vitit Shqiptar të Pyjeve” 2024, njësia e menaxhimit të pyjeve Devoll dhe Agjencia Kombëtare e Pyjeve mbollën 1400 fidanë pishe të zezë dhe hartinë në Ekonominë Pyjore “Përparimaj-Dardhe” , në vendin e quajtur Dëmbravë.
Rikthehemi tek ky objekt ku vitin e kaluar u mbollën 5500 fidanë të llojit pishë e zezë (Pinus nigra) po dhe gjate vitit 2021 janë mbjellë fidanë të pishës së zezë.
Me punë dhe përkujdesje të vazhdueshme arrihen rezultatet e dëshiruara.

 

NJOFTIME