Në kuadër të muajve të pyllëzimeve, në Sarandë, rreth Kalasë, Kryetari i bashkisë, z Oltion Çaçi, punonjësit e Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pyjeve, Policisë Bashkiake, Sektorit zjarrfikës, anëtarë të këshillit bashkiak dhe nxënës të shkollave zhvilluan një aktivitet ku mbollën 200 fidanë të llojit pishë e butë

 

NJOFTIME