Në kurorën e qyteti Berat, në vendin e quajtur Mali Partizan u mbollën 500 fidanë të llojit pishë e butë

Në kurorën e qyteti Berat, në vendin e quajtur Mali Partizan u mbollën 500 fidanë të llojit pishë e butë.
Aktiviteti u zhvillua në kuadër të Muajve të pyllëzimeve ku morën pjesë struktura e pyjeve të Bashkisë Berat dhe Adzm Berat.
Rikthehemi tek ky objekt ku në vitin 2023 u mbollën 7 mijë fidanë.
Me punë dhe përkujdesje të vazhdueshme arrihen rezultatet e dëshiruara.

 

NJOFTIME