Takimi i parë teknik i projektit të FSHP me Qeverinë Sllovene dhe Klasterin e Industrisë së Drurit

Takimi i parë teknik i projektit të FSHP me Qeverinë Sllovene dhe Klasterin e Industrisë së Drurit

Në të mbajtën fjalën përshëndetëse Ambasadori i Sllovenisë, H.E. Peter Japelj; Z. Prof. Asoc. Leonidha Peri, Dekan i FSHP; Z. Sulejman Ulliri, Wood Industry Cluster Albania, Kryetar i Bordit Ekzekutiv; Z. Lavdrim Krashi, Deputet i Qarkut të Dibrës; Z. Artur Kala, Drejtor i Agjencisë Kombëtare të Pyjeve dhe Z. Bernard Likar, Koordinator i projektit.

Projekti është financuar nga Qeveria Sllovene nëpërmjet UNIDO dhe pasi u miratua së shpejti do të fillojë dhe implementimi i tij.

NJOFTIME