Viti 2024 do të jetë Viti i Pyjeve

📸 FotoALBUMI, në kremtimin 🇦🇱 e 100 vjetorit të Shërbimit Pyjor Shqiptar, me inxhinierë e specialistë të pyjeve ku ndjemë detyrimin për t’i shprehur mirënjohjen e për t’i thënë FALEMINDERIT🙏

Nisim që tani punën për vitin e ardhshëm, me një plan të dedikuar aktivitetesh dhe mbjelljesh, në koordinim me bashkitë që janë administratoret e pyjeve në terren dhe që duhet ta bëjnë prioritet të punës së tyre hartimin e planeve të mbarështrimit dhe monitorimin rigoroz të tyre.

 

NJOFTIME