Author: akpyje

Përfaqësuesja e IUCN, znj. Timofeeva Liubov , përfaqësues nga Agjencia Kombëtare e Pyjeve, Protection and Preservation of Natural Environment in Albania, Bashkia Tropojë , Bashkia Has, AdZM Kukës, OJF Lokale dhe expertë mjedisor, u takuan sot në Has, në kuadër të projektit “Nisma e Pyjeve Veriore – Northern Forest Initiative” i cili implementohet nga PPNEA

Përfaqësuesja e IUCN, znj. Timofeeva Liubov , përfaqësues nga Agjencia Kombëtare e Pyjeve, Protection and Preservation of Natural Environment in Albania, Bashkia Tropojë , Bashkia

Lexo më Shumë »

Në sezonin e 5-të të aktiviteteve në kuadër të projektit “Promovimi i rimëkëmbjes së gjelbër në sektorin e pyjeve në Shqipëri” mbështetur nga UNDP Albania, me përfaqësues nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Agjencia Kombëtare e Pyjeve, Fakulteti i Shkencave Pyjore dhe përfaqësues të bashkive

Në Gjirokastër u mbajt sezoni i 5-të i aktiviteteve në kuadër të projektit “Promovimi i rimëkëmbjes së gjelbër në sektorin e pyjeve në Shqipëri”, ku

Lexo më Shumë »