Vazhdojnë pyllëzimet me angazhimin e bashkive që çdo ditë bëhen pjesë e kalendarit të Vitit të Pyjeve

Vazhdojmë me pyllëzimet me angazhimin e bashkive që çdo ditë bëhen pjesë e kalendarit të Vitit të Pyjeve.

Në Bashkinë Dimal, në zonën pranë fshatit Vokopol, përfaqësues të Agjencisë Kombëtare të Pyjeve, Kryetari bashkisë Dimal, struktura e pyjeve në bashki, nxënës të shkollës 9 vjeçare “Josif Aleksi” dhe shkollës së mesme “Muhamer Janina” mbollën 300 fidanë të llojit pishë.

 

 

 

 

NJOFTIME